Kindertandarts Wateringen

Inschrijven

Een kindertandarts in Wateringen is gevestigd aan de andere kant van de snelweg A4, in de nieuwbouwwijk Harnaschpolder in Delft. Dental Delft Junior is een gespecialiseerde tandartspraktijk voor kindertandheelkunde. Onze praktijk ligt op een zeer gunstige locatie tussen Rotterdam en Den Haag en heeft een ervaren team met kindertandartsen. U kunt voor onze deur gratis parkeren, er is meer dan voldoende parkeermogelijkheid. Lees meer over de kindertandarts in de buurt van Wateringen op deze pagina.

Dental Delft Junior

Dental Delft Junior heeft een moderne, up-to-date kindertandarts praktijk met toegewijde en goed opgeleide medewerkers. Elke tandarts bij ons is een gespecialiseerde kindertandarts voor kinderen uit de buurt van Wateringen. Voordat een behandeltraject bij een van onze tandartsen begint, vindt er eerst een kennismakingsgesprek plaats. Tijdens dit gesprek maakt uw kind kennis met de kindertandarts. Om uw kind nog beter te leren kennen dienen er een aantal vragenlijsten te worden ingevuld. Als afronding van het gesprek zal de kindertandarts nog even in de mond van uw kind kijken zodat er meer duidelijk wordt over de staat van het gebit waarna de tandarts een behandelplan kan voorstellen.

Gespecialiseerde kindertandarts

Het is reeds al gemeld maar elke tandarts binnen onze praktijk is een gespecialiseerde kindertandarts. Hierdoor kunnen zij de gehele tandheelkundige zorg van alle kinderen doen. Ook als uw kind erg angstig is en een behandelachterstand heeft, kunt u terecht bij onze tandartspraktijk. Onze tandartsen in de buurt van Wateringen behandelen altijd op een kindvriendelijke manier. Dit zorgt ervoor dat alle kinderen geholpen kunnen worden. Binnen onze praktijk vinden we preventie erg belangrijk en daarom vinden wij dat er niet vroeg genoeg begonnen kan worden met het controleren en behandelen van het gebit van uw kind. Hierdoor kan er een gezond en stevig gebit groeien.

Aanmelden kindertandarts Wateringen

Voor een goede kindertandarts in de omgeving van Wateringen kunt u dus terecht bij Wateringen. Het enige wat nog rest is het aanmelden van uw kind. Dit kan op verschillende manieren, u kunt bellen, mailen of online inschrijven. Daarnaast is het ook mogelijk dat uw reguliere tandarts uw kind doorverwijst. Ook dan kunt u met uw kind bij ons terecht.

Retour naar eigen tandarts

Als uw kind wordt doorverwezen door uw reguliere tandarts, dan is het behandelen bij Dental Delft Junior door onze kindertandarts in de buurt van Wateringen maar van tijdelijke aard. Nadat uw kind is uitbehandeld zal hij of zij weer worden terugverwezen naar uw reguliere tandarts. U kunt dit natuurlijk voorkomen door uw kind zelf aan te melden bij onze tandartspraktijk.

Vergoeding

Het fijne van een kindertandarts is dat alle behandelingen vanuit de basisverzekering worden vergoed. Dit is het geval voor alle kinderen tot 18 jaar. Uw kind kan dus extra zorg krijgen bij onze kindertandarts in de buurt van Wateringen, zonder dat u er extra geld aan kwijt bent. Als u een afspraak wilt maken voor uw kind met de kindertandarts, kom dan langs, bel, mail of meld uw kind via de website aan.

Neem direct contact met ons op voor meer informatie!