Kindertandarts Wateringen / Harnaschpolder

Inschrijven

Kindertandarts Wateringen is aan de andere kant van de snelweg A4 gevestigd in de nieuwbouw wijk Harnaschpolder in Delft. Wij zijn een gespecialiseerde praktijk voor kindertandheelkunde. Dental Delft junior ligt op een zeer gunstige locatie  tussen Rotterdam en Den haag en heeft een ervaren team van kindertandartsen. Kiest u om met de auto te komen dan hoeft u geen zorgen te maken wat betreft parkeren, dit kan namelijk voor deur van onze praktijk en het is gratis.

Een moderne up-to-date kindertandarts praktijk met toegewijde en goed opgeleide medewerkers. Voor kinderen uit Wateringen is kindertandarts Delft een prima oplossing. Ook als uw kind erg angstig is en een behandelachterstand heeft dan kunt u terecht bij Dental Delft Junior. De tandheelkundige kosten worden voor 100% vergoed uit de basisverzekering. In sommige gevallen kunnen kinderen onder narcose behandeld worden (het kind wordt dan in slaap gebracht). Dit wordt door een gespecialiseerd anesthesioloog gedaan.

Kindertandarts Wateringen / Harnaschpolder verwelkomt u graag voor een kennismakingsgesprek.

Home

Retour naar eigen tandarts

De behandelingen van patiënten die verwezen zijn door reguliere tandarts zijn tijdelijk.
Patiënten worden, zodra ze af behandeld zijn, terug verwezen naar de eigen tandarts

Vergoeding

Alle behandelingen van kinderen tot 18 jaar worden vanuit de basis verzekering vergoed!

Wilt u een afspraak maken voor uw kind met de kindertandarts, kom dan langs, bel, mail of meld uw kind online aan. Uw kind kan ook terecht bij de kindertandarts door middel van een verwijzing (verwijsbrief of online verwijsformulier) van een tandarts. Het is de bedoeling dat als het behandeltraject bij de kindertandarts achter de rug is, uw kind weer terug gaat naar de eigen tandarts.

Neem direct contact met ons op voor meer informatie!