Het Team

Kindertandartsen

Kindertandarts Arash Mousavi

Ik ben in 2011 afgestudeerd als tandarts aan de ACTA. Na 2 jaar full-time werken als algemene tandarts in Leiden, Den Haag en Amsterdam besloot ik in 2013 om me te verdiepen in de kindertandheelkunde en heb mij ingeschreven voor de opleiding kindertandheelkunde in Amsterdam ACTA.

Met veel plezier heb ik tijdens de opleiding kindertandheelkunde in vele verschillende centra bijzondere tandheelkunde stage gelopen waaronder ACTA stafkamer, SBT in Amsterdam, CBT Rijnmond en het CBT Hagaziekenhuis.

Na afronding van mijn opleiding kindertandheelkunde (2016) heb ik mij volledig toegelegd op het behandelen van kinderen.

kindertandarts Ershad Mousavi

In 2011 ben ik afgestudeerd als tandarts aan de ACTA (Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam).

Na jaren te hebben gewerkt in verschillende tandartspraktijken en Dental Delft Junior heb ik vorig jaar het besluit genomen om mij verder te verdiepen in de kindertandheelkunde. Momenteel ben ik bezig met de opleiding tot kindertandarts aan de ACTA in Amsterdam naast mijn werkzaamheden bij Dental Delft Junior.

Kinderen zijn onbevangen en dat maakt het werken met kinderen bijzonder en leuk. Het geeft een gevoel van voldoening om kinderen blij uit de behandelstoel stoel zien te stappen om een volgende keer weer blij terug te komen.

kindertandarts Eduardo Escaf-Robles

Al zolang ik me kan herinneren wist ik dat ik met kinderen wilde werken. Na het voltooien mijn studie tandheelkunde kreeg ik de kans om mij te specialiseren in de kindertandheelkunde bij de UCLA in de Verenigde Staten. Na een aantal jaar in de VS te hebben gewerkt en gewoond ben ik in 2016 verhuisd naar Nederland.

Sinds 2 jaar werk ik met veel passie en  plezier bij Dental Delft Junior en probeer ik om op een zoveel mogelijk kindvriendelijke en stressvrije manier tandheelkundige zorg te leveren aan onze kleine patiënten.

kindertandarts Mohammed el Kadi

Tandarts met affiniteit voor kindertandheelkunde

kindertandarts Amir Adel Kleywegt

Tandarts met affiniteit voor kindertandheelkunde

Saharnaz

preventie assistente

Daphne

preventie assistente

Diane

Tandarts assistente

Annemarie

Tandarts assistente

Wendy

Balie assistente

Patricia

Praktijk manager