Het Team

Kindertandarts Arash Mousavi en tandarts Ershad Mousavi

Kindertandarts Arash Mousavi

Ik ben in 2011 afgestudeerd als tandarts aan de ACTA. Na 2 jaar full-time werken als algemene tandarts in Leiden, Den Haag en Amsterdam besloot ik in 2013 om me te verdiepen in de kindertandheelkunde en heb mij ingeschreven voor de opleiding kindertandheelkunde in Amsterdam ACTA.

Met veel plezier heb ik tijdens de opleiding kindertandheelkunde in vele verschillende centra bijzondere tandheelkunde stage gelopen waaronder ACTA stafkamer, SBT in Amsterdam, CBT Rijnmond en het CBT Hagaziekenhuis.

Na afronding van mijn opleiding kindertandheelkunde (2016) heb ik mij volledig toegelegd op het behandelen van kinderen.

Tandarts Ershad Mousavi

Ik ben Ershad Mousavi. In 2011 ben ik afgestudeerd als tandarts aan de ACTA (Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam). Na mijn afstuderen ben ik aan de slag gegaan als tandarts bij diverse tandartspraktijken. Sinds mei 2018 werk ik 2 dagen per week als tandarts bij Dental Delft. De rest van de week werk ik in een praktijk voor kindertandheelkunde in Utrecht waar ik inmiddels ruim 7 jaar werkzaam ben.

Kinderen zijn onbevangen en dat maakt het werken met kinderen bijzonder en leuk. Het geeft een gevoel van voldoening om kinderen blij uit de behandelstoel stoel zien te stappen om een volgende keer weer blij terug te komen.

Djamillah
(balie)assistente

Gerda
(balie)assistente

Janneke
(balie)assistente

Mirjam
preventie assistente

Karen
preventie assistente

Antsje
assistente