Kindertandarts Rotterdam

Inschrijven

Bent u op zoek naar een kindertandarts in Rotterdam dan biedt Dental Delft Junior wellicht een uitkomst. Onze praktijk is erg goed bereikbaar vanuit de steden in de omgeving Delft inclusief Rotterdam. De kindertandarts praktijk is gevestigd in Delft in de nieuwbouwwijk Harnaschpolder, tussen Rotterdam en Den haag langs de snelweg A4. De ligging is goed en u kunt voor de deur gratis parkeren. Vanuit Rotterdam is het nog geen 20 minuten rijden naar onze praktijk waar een gespecialiseerde kindertandarts uw kind kan helpen. Lees snel meer over Dental Delft Junior en de kindertandarts in de buurt van Rotterdam.

Gespecialiseerde kindertandarts

Het team van Dental Delft Junior bestaat uit verschillende gespecialiseerde kindertandartsen. Voor alles omtrent kindertandheelkunde kunt u terecht bij een van onze tandartsen. Of uw kind nou speciale zorg nodig heeft of alleen extra aandacht vereist om hem of haar rustig te krijgen, alles is mogelijk bij onze kindertandarts in de buurt van Rotterdam. Door de specialisatie van onze kindertandartsen weten ze precies hoe ze om moeten gaan met de kinderen. Daarbij stellen we preventie voorop. Dit is de reden dat we bij Dental Delft Junior vinden dat er niet vroeg genoeg begonnen kan worden met het controleren en behandelen van het gebit van kinderen.

Aanmelden bij kindertandarts Rotterdam

Een kindertandarts in de buurt van Rotterdam vindt u bij Dental Delft Junior, op nog geen 20 minuten rijden van Rotterdam. Er zijn verschillende mogelijkheden hoe u en uw kind bij ons komt. U kunt natuurlijk zelf uw kind bij onze tandartspraktijk aanmelden door te bellen mailen of inschrijven via de website. Het is ook mogelijk dat uw huidige tandarts uw kind doorstuurt naar een gespecialiseerde kindertandarts.

Dental Delft Junior

Elke tandarts in het team van Dental Delft Junior is een gespecialiseerde kindertandarts. Bij ons is er geen wachtlijst of wachttijd en onze tandarts neemt altijd ruim de tijd voor elk kind. De eerste afspraak die wordt gemaakt met een kindertandarts in de buurt van Rotterdam is doorgaans een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is bedoeld om uw kind kennis te laten maken met de tandarts en om elkaar beter te leren kennen. Om een duidelijk beeld van uw kind te krijgen, wordt u gevraagd enkele vragenlijsten in te vullen. Vervolgens zal de tandarts in de mond van uw kind kijken. Aan de hand van wat de tandarts constateert zal in samenspraak met de ouders een behandelplan worden bepaald. Kom snel langs om onze praktijk te bezichtigen of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Retour naar eigen tandarts

Wanneer uw kind wordt doorverwezen vanuit uw eigen tandarts naar onze kindertandarts, dan zijn de behandelingen bij Dental Delft tijdelijk. Wanneer de behandelingen zijn afgelopen zal uw kind weer worden terugverwezen naar uw huidige tandarts.

Vergoeding

De behandelingen van alle kinderen tot 18 jaar door een kindertandarts worden vergoed vanuit de basisverzekering. Het maakt voor u dus niet uit of uw kind wordt behandeld door een gewone of kindertandarts. Hierdoor kunt u voor de beste zorg voor uw kind gaan. Als u een afspraak wilt maken voor uw kind met de kindertandarts, kom dan langs, bel, mail of meld uw kind via de website aan.

Neem direct contact met ons op voor meer informatie!