Kindertandarts Rotterdam

Inschrijven

Bent u op zoek naar een Kindertandarts in Rotterdam dan biedt Dental Delft Junior wellicht een uitkomst. Onze praktijk is erg goed bereikbaar vanuit de steden in de omgeving Delft inclusief Rotterdam. De kindertandarts praktijk is gevestigd in Delft in de nieuwbouwijk Harnaschpolder, tussen Rotterdam en Den haag langs de snelweg A4. De ligging is goed en u kunt voor de deur gratis parkeren.

Wij zijn een nieuwe praktijk voor kindertandheelkunde met een gespecialiseerde kindertandarts in nog geen 20 min rijafstand van Rotterdam.

Wij hebben geen wachttijd, er wordt ruim de tijd genomen voor de kinderen en deze worden op een kindvriendelijke manier behandeld.  Ons team van kindertandartsen is goed opgeleid en heeft ruim ervaring met behandelen van kinderen.

De eerste afspraak is over het algemeen een kennismakingsgesprek, die bedoeld is om elkaar beter te leren kennen. Om een goed beeld van het kind te krijgen wordt u eerst gevraagd om een aantal vragenlijsten in te vullen, de kindertandarts zal dan in de mond van uw kind kijken om daarna samen met u het behandelplan te bepalen.  De kosten worden volledig gedekt door de verzekering.

Kom langs om onze praktijk te bezichtigen of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Kindertandarts Delf en omstreken staat samen met zijn team van kindertandartsen voor uw klaar!

Home

Retour naar eigen tandarts

De behandelingen van patiënten die verwezen zijn door reguliere tandarts zijn tijdelijk.
Patiënten worden, zodra ze af behandeld zijn, terug verwezen naar de eigen tandarts

Vergoeding

Alle behandelingen van kinderen tot 18 jaar worden vanuit de basis verzekering vergoed!

Wilt u een afspraak maken voor uw kind met de kindertandarts, kom dan langs, bel, mail of meld uw kind online aan. Uw kind kan ook terecht bij de kindertandarts door middel van een verwijzing (verwijsbrief of online verwijsformulier) van een tandarts. Het is de bedoeling dat als het behandeltraject bij de kindertandarts achter de rug is, uw kind weer terug gaat naar de eigen tandarts.

Neem direct contact met ons op voor meer informatie!