Kindertandarts Rijswijk | Kindertandheelkunde - Dental Delft Junior

Kindertandarts Rijswijk.

Een kindertandarts in Rijswijk of omgeving vind u bij Dental Delf Junior. Onze tandartspraktijk ligt tegen Rijswijk aan, in de nieuwbouwwijk Harnaschpolder. Dental Delft Junior is een tandartspraktijk, gespecialiseerd in kindertandheelkunde. Bij ons kunnen alle kinderen tussen de 0 en 18 jaar terecht. Al onze tandartsen zijn een gespecialiseerde kindertandarts en weten precies hoe ze kinderen het beste kunnen behandelen. Meer over de kindertandarts en onze tandartspraktijk in de buurt van Rijswijk, leest u op deze pagina.

Gespecialiseerde kindertandarts.

Zoals gezegd bestaat uit ons team uit gespecialiseerde kindertandartsen. Zij verzorgen tandheelkundige zorg aan alle kinderen. Heeft uw kind bijvoorbeeld speciale zorg nodig of heeft uw kind extra aandacht nodig tijdens een tandartsbehandeling? Dan kan onze kindertandarts helpen. Zij behandelen ten alle tijden op een kindvriendelijke manier. Bij Dental Delft Junior stellen we preventie voorop en daarom vinden we dat er niet vroeg genoeg kan worden begonnen met het controleren en behandelen van het gebit van kinderen.

Jouw lach, ons doel.

Dental Delft Junior staat voor topzorg in een kindvriendelijke omgeving. Deskundig, zacht en met aandacht voor elk jong lachje.

Moderne praktijk

Onze praktijk heeft
up-to-date
behandelmogelijkheden

Narcose

Veilige narcose
Mogelijkheden voor
kinderen

Veiligheid voorop

Wij werken strikt volgens de
opgenomen richtlijnen

Dental Delft Junior.

Bij Dental Delft Junior is elke tandarts een gespecialiseerde kindertandarts. Vanuit Rijswijk bent u snel bij onze praktijk, hierdoor hoeft u niet in te zitten over de reistijd naar onze tandartspraktijk. Voordat uw kind behandeld gaat worden door een van onze tandartsen is er eerst een intake gesprek. Voor dit intake gesprek dienen er nog een aantal formulieren te worden ingevuld. Als het intake gesprek is afgelopen, zal de kindertandarts in de mond van uw kind kijken. Hierdoor kan de kindertandarts een behandelplan opstellen.

Retour naar eigen tandarts.

Als uw tandarts ervoor kiest om uw kind voor een behandeling door te verwijzen naar onze tandartspraktijk, dan is het behandelen bij Dental Delft maar tijdelijk. Nadat de behandeling is afgerond zal uw kind weer worden terugverwezen naar uw reguliere tandarts.

Ons team.

Arash Mousavi

Kindertandarts

Ershad Mousavi

Kindertandarts

Eduardo Escaf-Robles

Kindertandarts

Mohammed el Kadi

Kindertandarts

Amir Edel Kleywegt

Kindertandarts

Saharnaz

Preventie assistente

Vergoeding kindertandarts.

Van alle kinderen tot 18 jaar worden de behandelingen van de kindertandarts vergoed vanuit de basisverzekering. Uw kind krijgt dus extra zorg, maar u bent hier niks extra’s voor kwijt. Als u een afspraak wilt maken voor uw kind met de kindertandarts, kom dan langs, bel, mail of meld uw kind via de website aan.

Contact.

Het team van Dental Delft Junior staat voor je klaar. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op!

24/7 Spoed

Bel in spoedgevallen het nummer 0702040010

Locatie

Hoflandendreef 269 2614 MT, Delft

Contact gegevens

E: info@dentaldelft.nl
T: 015-200 11 22