Kindertandarts Rijswijk

Inschrijven

Een kindertandarts in Rijswijk of omgeving vind u bij Dental Delf Junior. Onze tandartspraktijk ligt tegen Rijswijk aan, in de nieuwbouwwijk Harnaschpolder. Dental Delft Junior is een tandartspraktijk, gespecialiseerd in kindertandheelkunde. Bij ons kunnen alle kinderen tussen de 0 en 18 jaar terecht. Al onze tandartsen zijn een gespecialiseerde kindertandarts en weten precies hoe ze kinderen het beste kunnen behandelen. Meer over de kindertandarts en onze tandartspraktijk in de buurt van Rijswijk, leest u op deze pagina.

Gespecialiseerde kindertandarts

Zoals gezegd bestaat uit ons team uit gespecialiseerde kindertandartsen. Zij verzorgen tandheelkundige zorg aan alle kinderen. Heeft uw kind bijvoorbeeld speciale zorg nodig of heeft uw kind extra aandacht nodig tijdens een tandartsbehandeling? Dan kan onze kindertandarts helpen. Zij behandelen ten alle tijden op een kindvriendelijke manier. Bij Dental Delft stellen we preventie voorop en daarom vinden we dat er niet vroeg genoeg kan worden begonnen met het controleren en behandelen van het gebit van kinderen.

Aanmelden bij kindertandarts Rijswijk

Als u een kindertandarts in de buurt van Rijswijk zoekt, kunt u bij onze kindertandartspraktijk terecht. U kunt op verschillende manieren uw kind bij ons laten behandelen door een kindertandarts. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat uw huidige tandarts uw kind doorverwijst. Maar het is ook mogelijk om uw kind zelf aan te melden bij onze tandartspraktijk. U kunt mailen of bellen naar Dental Delft, of u kunt uw kind online via de website inschrijven.

Dental Delft Junior

Bij Dental Delft Junior is elke tandarts een gespecialiseerde kindertandarts. Vanuit Rijswijk bent u snel bij onze praktijk, hierdoor hoeft u niet in te zitten over de reistijd naar onze tandartspraktijk. Voordat uw kind behandeld gaat worden door een van onze tandartsen is er eerst een intake gesprek. Voor dit intake gesprek dienen er nog een aantal formulieren te worden ingevuld. Als het intake gesprek is afgelopen, zal de kindertandarts in de mond van uw kind kijken. Hierdoor kan de kindertandarts een behandelplan opstellen.

Retour naar eigen tandarts

Als uw tandarts ervoor kiest om uw kind voor een behandeling door te verwijzen naar onze tandartspraktijk, dan is het behandelen bij Dental Delft maar tijdelijk. Nadat de behandeling is afgerond zal uw kind weer worden terugverwezen naar uw reguliere tandarts.

Vergoeding kindertandarts

Van alle kinderen tot 18 jaar worden de behandelingen van de kindertandarts vergoed vanuit de basisverzekering. Uw kind krijgt dus extra zorg, maar u bent hier niks extra’s voor kwijt. Als u een afspraak wilt maken voor uw kind met de kindertandarts, kom dan langs, bel, mail of meld uw kind via de website aan.

Neem direct contact met ons op voor meer informatie!