Kindertandarts Den Hoorn

Inschrijven

De kindertandarts in Den Hoorn Dental Delft Junior ligt in de nieuwbouwwijk Harnaschpolder/Voordijkshoorn. Wij zijn een tandartspraktijk voor kindertandheelkunde. Onze kindertandartsen behandelen alle kinderen tussen de 0 en 18 jaar. Onze tandartsen zijn gespecialiseerd in de tandheelkundige behandelingen van kinderen. Dental Delft Junior is in de buurt van de A4 gevestigd en beschikt over voldoende, gratis parkeermogelijkheden. Wilt u meer weten over de kindertandarts in de buurt van Den Hoorn? Dat leest u op deze pagina.

Gespecialiseerde kindertandarts

Het team van Dental Delft Junior bestaat uit gespecialiseerde kindertandartsen, zij verzorgen tandheelkundige zorg aan alle kinderen tot 18 jaar. Als uw kind speciale zorg nodig heeft of u wilt dat uw kind op een kindvriendelijke manier wordt geholpen door een erkende kindertandarts in de buurt van Den Hoorn, dan kunt u terecht met uw kind bij Dental Delf Junior. Bij onze kindertandartsen staat preventie voorop, daarom kan er niet op tijd genoeg begonnen worden met het controleren en behandelen van het gebit van uw kind. Uw kind kan ook voor periodieke controles terecht bij onze kindertandarts.

Aanmelden bij kindertandarts Den Hoorn

Als u uw kind wil laten behandelen door een gespecialiseerde kindertandarts in de buurt van Den hoorn, dan kunt u terecht bij Dental Delft Junior. U kunt uw kind op verschillende manieren bij onze tandartspraktijk aanmelden. U kunt uw kind zelf aanmelden door middel van een mail of door ons te bellen. Daarnaast kunt u uw kind ook online inschrijven. Het kan ook voorkomen dat uw huidige tandarts uw kind doorverwijst naar ons.

Dental Delf Junior

De kindertandarts van Dental Delft Junior is erkend door de Nederlandse Vereniging van Kindertandheelkunde en heeft hiervoor een specialistische opleiding gevolgd. Het eerste bezoek van u met uw kind bij de kindertandarts in de buurt van Den Hoorn bestaat uit een intake gesprek. Hiervoor dienen van te voren een aantal formulieren te worden ingevuld. Naast dat het intake gesprek plaats vindt, zal er ook in de mond van het kind worden gekeken door de tandarts zodat er in samenspraak met de ouders een behandelplan kan worden vastgesteld.

Retour naar eigen tandarts

Als uw kind is doorverwezen naar onze kindertandarts in de buurt van Den Hoorn, door uw eigen tandarts, dan zijn de behandelingen bij Dental Delft maar van tijdelijke aard. Nadat de kindertandarts klaar is met het behandelen van uw kind zal deze weer worden terugverwezen naar de reguliere tandarts.

Vergoeding kindertandarts

Voor kinderen tot 18 jaar worden alle behandelingen bij de kindertandarts in de buurt van Den Hoorn vergoed vanuit de basisverzekering. Hierdoor bent u dus niks extra’s kwijt voor de extra zorg die onze tandartspraktijk levert. Als u een afspraak wil maken voor uw kind met de kindertandarts, kom dan langs, bel, mail of meld uw kind online aan.

Neem direct contact met ons op voor meer informatie!