Kindertandarts Den Hoorn

Inschrijven

De kindertandarts in Den hoorn  Dental Delft Junior ligt in de nieuwbouwwijk Harnaschpolder/Voordijkshoorn. Wij zijn een praktijk voor Kindertandheelkunde en behandelen alle kinderen tussen 0 en 18 jaar. Ons team is gespecialiseerd in de tandheelkundige behandeling van kinderen. Wanneer uw kind specialistisch zorg nodig heeft of gewoon op een kindervriendelijke manier een periodieke controle of preventieve behandeling moet onder gaan dan kan hij of zij terecht bij Dental Delft Junior.

De kindertandarts Den hoorn (Arash Mousavi) is erkend door de NVvK (Nederlandse Vereniging van Kindertandheelkunde) en heeft een 3-jarige opleiding gevolgd na zijn studie tandheelkunde. Het eerste bezoek bij Dental Delft Junior is een intake gesprek, er worden dan een aantal formulieren vooraf ingevuld, maar naast dat het een intake gesprek is, zal er ook tijdens deze afspraak in de mond van het kind worden gekeken om daarna samen de met de ouders de behandelplan vast te stellen.

Home

Retour naar eigen tandarts

De behandelingen van patiënten die verwezen zijn door reguliere tandarts zijn tijdelijk.
Patiënten worden, zodra ze af behandeld zijn, terug verwezen naar de eigen tandarts

Vergoeding

Alle behandelingen van kinderen tot 18 jaar worden vanuit de basis verzekering vergoed!

Wilt u een afspraak maken voor uw kind met de kindertandarts, kom dan langs, bel, mail of meld uw kind online aan. Uw kind kan ook terecht bij de kindertandarts door middel van een verwijzing (verwijsbrief of online verwijsformulier) van een tandarts. Het is de bedoeling dat als het behandeltraject bij de kindertandarts achter de rug is, uw kind weer terug gaat naar de eigen tandarts.

Neem direct contact met ons op voor meer informatie!