Kindertandarts Den Haag | Kindertandheelkunde - Dental Delft Junior

Kindertandarts Den Haag.

Bent u op zoek naar een kindertandarts in Den Haag dan is de kindertandartspraktijk Dental Delft Junior een goede optie vanwege de goede ligging. Dental Delft Junior is vlakbij de snelweg A4 gevestigd en is zeer goed te bereiken, met voldoende, gratis parkeergelegenheid. Wilt u meer weten over de kindertandarts in de buurt van Den Haag? Lees dan snel verder.

Gespecialiseerde kindertandarts.

Ons team van gespecialiseerde kindertandartsen verleent tandheelkundige zorg aan alle kinderen. Heeft uw kind bijvoorbeeld speciale zorg nodig of wilt u dat uw kind op een kindvriendelijke manier wordt geholpen door een erkende kindertandarts uit omgeving Den Haag? Dan bent u van harte welkom bij Dental Delft Junior. Bij onze kindertandarts in de omgeving Den Haag staat preventie voorop en daarom kan er niet vroeg genoeg begonnen worden met het controleren en behandelen van de kinderen.

Jouw lach, ons doel.

Dental Delft Junior staat voor topzorg in een kindvriendelijke omgeving. Deskundig, zacht en met aandacht voor elk jong lachje.

Moderne praktijk

Onze praktijk heeft
up-to-date
behandelmogelijkheden

Narcose

Veilige narcose
Mogelijkheden voor
kinderen

Veiligheid voorop

Wij werken strikt volgens de
opgenomen richtlijnen

Dental Delft Junior.

De kindertandarts van Dental Delft Junior is erkend en tevens aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Kindertandheelkunde. Als u de praktijk wil komen bekijken dan bent u altijd van harte welkom. Daarnaast kunt u ook een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek met de kindertandarts in de buurt van Den Haag.

Retour naar eigen tandarts.

Wanneer uw kind wordt doorverwezen naar de kindertandarts in Den Haag door uw reguliere tandarts, dan zijn de behandelingen tijdelijk. Zodra uw kind is uitbehandeld bij de kindertandarts, wordt deze weer terugverwezen naar de eigen tandarts.

Ons team.

Arash Mousavi

Kindertandarts

Ershad Mousavi

Kindertandarts

Eduardo Escaf-Robles

Kindertandarts

Mohammed el Kadi

Kindertandarts

Amir Edel Kleywegt

Kindertandarts

Saharnaz

Preventie assistente

Contact.

Het team van Dental Delft Junior staat voor je klaar. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op!

24/7 Spoed

Bel in spoedgevallen het nummer 0702040010

Locatie

Hoflandendreef 269 2614 MT, Delft

Contact gegevens

E: info@dentaldelft.nl
T: 015-200 11 22