Kindertandarts Den Haag

Inschrijven

Bent u op zoek naar een kindertandarts in Den Haag dan is de kindertandartspraktijk Dental Delft Junior een goede optie vanwege de goede ligging. Dental Delft Junior is vlakbij de snelweg A4 gevestigd en is zeer goed te bereiken, met voldoende, gratis parkeergelegenheid. Wilt u meer weten over de kindertandarts in de buurt van Den Haag? Lees dan snel verder.

Gespecialiseerde kindertandarts

Ons team van gespecialiseerde kindertandartsen verleent tandheelkundige zorg aan alle kinderen. Heeft uw kind bijvoorbeeld speciale zorg nodig of wilt u dat uw kind op een kindvriendelijke manier wordt geholpen door een erkende kindertandarts uit omgeving Den Haag? Dan bent u van harte welkom bij Dental Delft Junior. Bij onze kindertandarts in de omgeving Den Haag staat preventie voorop en daarom kan er niet vroeg genoeg begonnen worden met het controleren en behandelen van de kinderen.

Aanmelden bij kindertandarts Den Haag

Wilt u uw kind onderbrengen bij onze kindertandarts in de buurt van Den Haag? Bij ons kunt u op verschillende manieren terecht. Het is mogelijk dat uw huistandarts uw kind doorverwijst naar onze kindertandartspraktijk, maar  u kunt natuurlijk ook zelf contact met onze tandartspraktijk opnemen. U kunt ons mailen of bellen maar u kunt uw kind ook via de website inschrijven.

Dental Delft Junior

De kindertandarts van Dental Delft Junior is erkend en tevens aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Kindertandheelkunde. Als u de praktijk wil komen bekijken dan bent u altijd van harte welkom. Daarnaast kunt u ook een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek met de kindertandarts in de buurt van Den Haag.

Retour naar eigen tandarts

Wanneer uw kind wordt doorverwezen naar de kindertandarts in Den Haag door uw reguliere tandarts, dan zijn de behandelingen tijdelijk. Zodra uw kind is uitbehandeld bij de kindertandarts, wordt deze weer terugverwezen naar de eigen tandarts.

Vergoeding kindertandarts Den Haag

Alle behandelingen bij de kindertandarts in de buurt van Den Haag worden vanuit de basisverzekering vergoed. Dit geldt voor alle kinderen tot 18 jaar. U bent dus niets extra’s kwijt voor de extra zorg die uw kind krijgt bij onze tandartspraktijk. Wilt u een afspraak maken voor uw kind met de kindertandarts, kom dan langs, bel, mail of meld uw kind online aan. Uw kind kan ook terecht bij de kindertandarts door middel van een verwijzing (verwijsbrief of online verwijsformulier) van een tandarts. Het is de bedoeling dat als het behandeltraject bij de kindertandarts achter de rug is, uw kind weer terug gaat naar de eigen tandarts.

Neem direct contact met ons op voor meer informatie!