Praktijk voor Kindertandheelkunde

E: Info@dentaldelft.nl Tel: 015 - 2001122 

Kindertandarts Rotterdam en omgeving

Bent u op zoek naar een Kindertandarts in Rotterdam dan biedt Dental Delft Junior wellicht een uitkomst. Onze praktijk is erg goed bereikbaar vanuit de steden in de omgeving inclusief Rotterdam. De kinderpraktijk is gevestigd in Delft in de nieuwbouwijk harnaschpolder, tussen Rotterdam en Den haag langs de snelweg A4  de ligging is goed en u kunt voor de deur gratis parkeren.

Wij zijn een nieuwe Praktijk voor kindertandheelkunde met een gespecialiseerde kindertandarts in nog geen 20 min rij afstand van Rotterdam vandaan.

Wij hebben geen wachttijd, er wordt ruim de tijd genomen voor de kinderen en deze worden op een kindvriendelijke manier behandeld.  Ons kinderteam is goed opgeleid en heeft ruim ervaring met behandelen van kinderen. 

De eerste afspraak is meestal een kennismakingsgesprek, bedoeld om elkaar beter te leren kennen. Om een goed beeld het kind te krijgen wordt u eerst gevraagd om een aantal vragenlijsten in te vullen, de kindertandarts zal dan in de mond kijken om daarna samen met u de behandelbeleid te bepalen.  De kosten worden volledig gedekt door de verzekering.

Kom langs om onze praktijk te bezichtigen of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

De Kindertandarts Rotterdam en omstreken staat samen met zijn kinderteam voor uw klaar!